HOROSKOP NA VÍKEND: Býky opustí touha, Štíři se dočkají zaslouženého ovoce!

Ilustrační fotografie

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

27. února 2021 15:41

Chcete vědět, co vás čeká v průběhu víkendu? Hvězdy slibují nadějné vyhlídky! U některých bude víkendové klima stvořené pro výlety, jiným přinese možné prohry. Co vám hvězdy předpovídají na tento víkend? To se dozvíte ve VÍKENDOVÉM HOROSKOPU!

BERAN (21. 3. - 20. 4.) Milí Berani, o tomto víkendu poznáte, že vaši blízcí to s vámi skutečně umí. Aktuálně jsou pro vás vztahy s blízkými důležité. V práci to nebylo tento týden jednoduché. Váš partner vás drží nad vodou. A co singles? To se dozvíte ve fotogalerii. Hvězdy slibují spravedlivé odměny!

BÝK (21. 4. - 21. 5.) Býčci, vaší předností bude trpělivost. O tomto víkendu bude vaše drahá polovička zírat. Vnitřní rovnováha se na vás podepíše. Tajně toužíte po změně zaměstnání. A co čeká na singles? To se dozvíte ve fotogalerii. Touha vás bohužel opustí.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.) Milí Blíženci, víkend zatřese s vaší psychikou. Snažíte se dohnat všechno zmeškané. Vaše romantické představy o víkendu jsou momentálně v nedohlednu. A co prožijí singles? To se dozvíte ve fotogalerii. Bude se vám dařit o něco hůře.

RAK (22. 6. - 22. 7.) Milí Raci, o víkendu vás potká něco ojedinělého. Využijete proto každé příležitosti. Ve vztahu se vám neoblomnost nevyplatí! A jak na tom budou nezadaní? To se dozvíte ve fotogalerii. Zapojte intelekt, třeba to vyjde.

LEV (23. 7. – 22. 8.) Milí Lvi, o víkendu se budete lásce spíše vyhýbat. Zavíráte se před světem a důvody si necháváte pro sebe. Bude na vás znát, že se necítíte ve své kůži. A jaký víkend čeká na singles? To se dozvíte ve fotogalerii. Věnujete se pouze nutným činnostem.

PANNA (23. 8. – 22. 9.) Panny, tento víkend bude ve větším stylu a budou vás ovlivňovat energie úplňku. Opravdu bude o co stát. S partnerem si nenecháte narušit společný víkendový program. A singles? To se dozvíte ve fotogalerii. Nebráníte se ničemu!

VÁHY (23. 9. – 23. 10.) Milé Váhy, víkendový odpočinek zahájíte v posteli. Dopřejete si zasloužený oddech. Víkend vám prospěje po všech stránkách. Svého partnera k tomu zaměstnáte dokonale. A co singles? To se dozvíte ve fotogalerii. Víkend dokáže hotové zázraky.

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.) Štíři, konečně i vaše drahá polovička pochopí, jak je pro vás milostný život důležitý. Dřina přináší zasloužené ovoce. Konečně můžete jásat! A jak dopadnou singles? To se dozvíte ve fotogalerii. Vyzkoušíte si něco zcela nového.

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.) Milí Střelci, bude nutné obrnit se trpělivostí. Své myšlenky soustředíte hlavně na práci, což se nebude pozdávat vašemu miláčkovi. Pracovní závazky vám začínají přerůstat přes hlavu. A co čeká na singles? To se dozvíte ve fotogalerii. Tento víkend bude skvělý.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.) Milí Kozorozi, o tomto víkendu se dočkáte porozumění ze strany svého partnera. Budete muset zkrotit své rozbouřené touhy. A co singles? To se dozvíte ve fotogalerii. Píšete si s někým velmi slibným.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.) Vodnáři, v lásce trochu zůstáváte pozadu! Ale spousta věci se vám podaří. Co však nesnesete, je sekýrování, kterého se dočkáte od svých nejbližších. A jak se budou mít nezadaní? To se dozvíte ve fotogalerii. Zbavte se negativních jedinců!

RYBY (21. 2. – 20. 3.) Milé Ryby, nevymýšlejte výmluvy, proč to nejde a svému miláčkovi dokažte, že to umíte vzít do vlastních rukou. Díky úplňku bude problém s přetlakem. A co čeká na singles? To se dozvíte ve fotogalerii. Musíte jednat více na rovinu!

Témata: horoskop