Nastane VRANÍ ÚPLNĚK v Panně a vyšle jasné signály! Co nás čeká?

Panna

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

27. února 2021 8:22

V sobotu 27. února v 9:17 hodin vstoupí Měsíc do Úplňku a přinese mnohé změny. Podle starých indiánských tradic se tento úplněk nazývá Vraní. Vrána jako symbol magického zvířete zprostředkovávala kontakt do jiných světů. Navíc energie Panny vylepšují imunitu, přináší do života reorganizaci a upevňuje partnerské vztahy. Co při tomto magickém úplňku tedy očekávat?

Upřímnost se dotkne nás všech

Panna je praktická a dokáže udržovat partnerské vztahy v rovnováze, takže pokud máte v lásce nějaké nejasnosti, je čas jít s pravdou ven. Restart čeká hlavně na Blížence a Štíry.

V tomto úplňkovém období ponesete také zodpovědnost za své činy. Chyby si budou muset přiznat především Střelci a Berani. Otevřenost a upřímnost se však dotkne všech znamení zvěrokruhu.

Nový start

Toto období dává prostor k seberealizaci. Na úspěch v kariéře si mohou připít zejména Lvi a Ryby. Rozhodně se můžete pustit i do náročnějších projektů. Kondici a imunitu si vylepší Býci, Kozorozi a Váhy. Raci mohou pocítit migrény, i přesto se však pustí do složitých rozhovorů.

Vodnáři strhnou negativní emoce a pustí se do reorganizace rodinných vztahů. A konečně Panny v sobě objeví sílu, se kterou chtějí leccos prožívat. Tento úplněk nás rozhodně probudí k životu a zavrhne energie, které nás doslova mučí.

Témata: horoskop