Brexit je tady. Naplňuje se MRAZIVÁ VĚŠTBA?!

Brexit

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

31. ledna 2020 19:57

Evropskou unii dnes po třech letech jednání opustí Velká Británie. Naplňuje se snad děsivá věštba, která byla pronesena před mnoha lety?

Slepá bulharská vědma baba Vanga je zřejmě nejznámější jasnovidkou na světě. Předpověděla například Stalinův konec, smrt princezny Diany, 11. září, ale i uprchlickou invazi.

Předpovědi baby Vangy se týkaly i roku vzdálenějších událostí. Věštkyně tvrdila, že Evropa se začne rozpadat a z rozvojových zemí přijdou muslimové, kteří začnou vést válku. Její předpovědi se obě vyplnily, za rozpad Evropy totiž lze považovat brexit. A k tomu dojde už dnes.

Británie totiž přestane být členem Evropské unie, evropský blok opustí ve 23:00 svého času, tedy o půlnoci našeho času. Britský premiér Boris Johnson k odchodu z unie přednese projev, se společným prohlášením vystoupí také předsedkyně Evropské komise Ursula von der Leyenová, šéf Evropské rady Charles Michel a předseda Evropského parlamentu David Sassoli.

Odejít z unie se rozhodli britští voliči v červnu 2016 v referendu, po kterém následovalo komplikované vyjednávání o podmínkách výstupové dohody. Jednání bylo plné zvratů a dramatických situací, které vedly k pádu britské premiérky Theresy Mayové. Loni se k moci dostal Johnson, který díky prosincovým volbám získal v britském parlamentu dostatek hlasů k uskutečnění brexitu.

Další věštba, kterou Baba Vanga údajně pronesla, se má týkat roku 2025. V něm má totiž Evropa jak ji známe přestat existovat. Dostupné prameny neuvádí, jestli má být na vině migrace, válka nebo globální oteplování. V Evropě ale nemá žít téměř nikdo. Všichni ji opustí. Naplní se i tato předpověď?

Témata: Brexit věštby baba Vanga