Onemanshow: The Movie je nejúspěšnějším českým filmem. Na ten nejnavštěvovanější ale nedosáhl!

Kazma ve svém novém filmu... 11

Autor: Libor Frýdl

22. srpna 2023 13:07

Jak už stars24.cz informoval, Kazmův film Onemanshow: The Movie je nejúspěšnějším českým počinem v kinech. Na vůbec nejnavštěvovanější film ale nedosáhl!

Kazmův film měl v kinech oficiální premiéru ve čtvrtek. Za první víkend po uvedení do kin jej vidělo 290.000 diváků. Jde tak o nový český rekord. 

V celkovém pořadí je ale Onemanshow: The Movie na druhém místě. Rekordmanem stále zůstává superhrdinský snímek Avengers: The Endgame, který za první čtyři dny vidělo v českých kinech 344.000 diváků.

Následují Padesát odstínů šedi s 256.000 diváky, Harry Potter a relikvie smrti - část 1 s 248.000 diváky, Hobit: Bitva pěti armád s 243.000 diváky nebo letošní Avatar: The Way of Water s 242.000 diváky.

Na sociální síti o tom informovala společnost Bontonfilm. Snímek tak z čela žebříčku odsunul na druhé místo americkou komedii Barbie a na třetí životopisný snímek Oppenheimer. Vyplývá to z údajů na webu Unie filmových distributorů.

"Kazmův film Onemanshow: The Movie se stal nejúspěšnějším českým filmem v návštěvnosti během premiérového víkendu a současně druhým nejúspěšnějším filmem během prvního víkendu v kinech v Česku všech dob!" uvedli producenti.

Témata: film ONEMANSHOW: The Movie Kamil Bartošek alias Kazma