Kazmův šílený film Onemanshow: The Movie inkasoval za první týden přes 54 milionů Kč! Jde o nový český rekord, překonal i Harry Pottera a Avatara

Kazma ve svém novém filmu... 11

Autor: Libor Frýdl

21. srpna 2023 14:51

Film Onemanshow: The Movie, který vytvořil Kamil Bartošek alias Kazma, vidělo za první víkend po uvedení do kin 290.000 diváků. Jde tak o nový český rekord. 

Na sociální síti o tom informovala společnost Bontonfilm. Snímek tak z čela žebříčku odsunul na druhé místo americkou komedii Barbie a na třetí životopisný snímek Oppenheimer. Vyplývá to z údajů na webu Unie filmových distributorů.

"Kazmův film Onemanshow: The Movie se stal nejúspěšnějším českým filmem v návštěvnosti během premiérového víkendu a současně druhým nejúspěšnějším filmem během prvního víkendu v kinech v Česku všech dob!" uvedli producenti.

"Pro srovnání, jediným filmem vůbec, který Kazmovi odolal, je Avengers: The Endgame, na nějž přišlo v prvních čtyřech dnech 344 000 lidí. Kazmův projekt ale přeskočil české uvedení celosvětových trháků Padesát odstínů šedi (256 000 diváků), Harry Potter a relikvie smrti - část 1 (248 000 diváků), Hobit: Bitva pěti armád (243 000 diváků) nebo Avatar: The Way of Water (242 000 diváků)," dodali.

Čtěte také

Podle naší recenze je Onemanshow: The Movie průměrným filmem, který nejde označit za propadák. V historii české kinematografie najdeme spoustu filmů, o kterých by kritici nejraději nikdy neslyšeli, ale diváci je mají rádi. A Kazmův filmový počin zřejmě dopadne podobně.

Své diváky, či spíše divačky, si jistě najde, a když už nic, kina jsou od prvních chvíle plná. Zájem o snímek za 72 milionů korun, které ve filmu ale nejsou tak úplně vidět, je rozhodne nemalý. To se Kazmovi upřít nedá.

Nejedná se ale o nic, co by průměrný český divák musel vidět podruhé. Tedy až na jednu výjimku. Snímek avizovaný přesah do reality opravdu má, byť určený především pro pražské publikum. Zároveň ale vyžaduje, aby divák viděl celý film minimálně jednou znovu. A na to zase tak dobrý není.

Témata: film ONEMANSHOW: The Movie Kamil Bartošek alias Kazma