Rytmus se ženil a Dara Rolins to poznala: Osobní útok!

Dara Rolins 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. května 2019 14:28 | Aktualizováno: 19. května 2019 17:27

Zpěvačka Dara Rolins musela včerejší den protrpět. Neexistuje totiž scénář, v němž by nenarazila ani na jednu zprávu o tom, že se její expřítel Rytmus oženil. Jak tedy trávila odpoledne ona?

Ona sama jej za sedm let vztahu k oltáři nedostala, balkánské krásce Jasmině Alagič se to povedlo během jediného roku. Přesto se Dara Rolins snažila v den svatby expřítele Patrika Vrbovského alias Rytmuse působit vyrovnaně.

Ve chvíli, kdy na zámku v Pezinku probíhal obřad, zpěvačka na Instagramu vzkazovala fanouškům, že už je na cestě na koncert v ostravském nákupním centru. „Domácí režim, kávička, jablíčko, časáky, počítač a v polštářích rozcuchaná Darča, která už se na vás teď moc těší,“ připsala k fotografii, kterou vyvěsila na sociální síti.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Na ceste za vami, do Ostravyyy?✌?? Domáci režim, kávička, jablčko, časáky, počítač a vo vankúšoch strapatá Darča, ktorá sa na vás už teraz moc teší:) ❤️ 17:30 @avionshoppingparkova #SportParkOpening

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi), Kvě 18, 2019 v 4:52 PDT

Zatímco mnozí fanoušci projevovali soucit, jiní si neodpustili popíchnutí. „Dneska se žení Rytmus,“ připomněl Daře jeden z komentujících. „Procházím stejným obdobím, přála bych si mít tvůj nadhled a vyrovnanost,“ napsala jí jistá opuštěná duše.

Do zpěvačky si dokonce kopnul i jeden ze svatebních hostů, konkrétně vizážista Milan Švingál, který se staral o nevěstin make-up. Na svém profilu totiž sdílel příspěvek slovenského parodického účtu, který svatební fotografii Jasminy a Rytmuse doplnil slovy: „Když ti konečně zazvoní zvonky štěstí.“

Evidentně šlo o narážku na slavný hit Dary Rolins a Švingál si dokonce ještě přisadil, když připsal, že „pěkně vyzvání“. Možná, že Daře taková slova alespoň dodají kuráž, aby si konečně našla nového chlapa. Zatím se na toto téma odmítá bavit, s výjimkou vzpomínání na tajemného amerického přítele.

Témata: Dara Rolins Rytmus (Patrik Vrbovský)