Maroš Kramár má za sebou rozvod: Exmanželka konečně promluvila!

Maroš Kramár

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. dubna 2019 14:44

Dlouho se jim dařilo rozvod tajit, herec Maroš Kramár ale nakonec tohle tajemství prozradil. Důvody konce jeho vztahu s právničkou Natašou však zůstávají nejasné. Ona se teď rozhodla konečně promluvit. Co řekla?

Soudě podle jeho instagramového účtu si Maroš Kramár užívá svobody, kterou – jak sám říká – dostal jako dárek ke čtvrtečním šedesátým narozeninám. Informaci, že je z něj zase svobodný mládenec, potvrdil médiím teprve nedávno ve chvíli, kdy se o jeho připravovaném rozvodu jen spekulovalo.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

60. ???

Příspěvek sdílený Maros Kramar (@maroskramar), Dub 26, 2019 v 1:35 PDT

Slovenský herec byl přitom tou dobou už několik týdnů rozvedený. Úspěšně se mu však dařilo vodit všechny za nos, především díky tomu, že jak on, tak jeho manželka Nataša, která se živí jako právnička, o celé věci mlčeli.

Nataša se však poté, co si vyslechla řadu nelichotivých obvinění ze strany Kramárovy rodiny, rozhodla promluvit. K důvodům rozvodu však moc sdílná nebyla. „Nikdo mě nekontaktoval, měla jsem pocit, že se mě to netýká a na jedné straně mi to vyhovovalo,“ řekla Kramářova bývalá žena deníku Nový Čas.

„Hlavně kvůli mým dětem nemám vůbec potřebu a nechci cokoliv řešit a komentovat,“ dodala Nataša, která má s hercem, který se těší velké popularitě i v Česku, tři děti: osmnáctiletou Tamaru, o rok mladšího Timura a desetiletého Marka.

Důvodem rozvodu byla podle spekulací nevěra, však také fotografové Nového Času zachytili Kramára ve společnosti tajemné ženy. Sám herec se k tomu nechtěl vyjadřovat. „To jsou věci, které přijdou-nepřijdou. Uvidíme, k tomu bych se nevyjadřoval, je to moje soukromí,“ uvedl pro Nový Čas.

Témata: Maroš Kramár