Už jí z toho hrabe? Dara Rolins pořádně naštvala fanoušky!

Dara Rolins 10

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

22. dubna 2019 18:31 | Aktualizováno: 22. dubna 2019 21:04

Zatímco většina celebrit se pochlubila obarvenými vajíčky a velikonoční výzdobou, Dara Rolins poslala pozdrav poněkud jiného rázu! Jenže u fanoušků pořádně narazila!

„Doufám, že se svátky vydařily a že je i vaše velikonoční pondělí zábavné,“ vzkázala slovenská zpěvačka. Na tom by nebylo nic neobvyklého. Kdyby ovšem ke svým slovům nepřidala hodně některý naprosto nevhodnou fotku!

Dara se převlékla za zajíčka. Velmi sexy zajíčka v odvážném černém oblečku, který toho moc neskrývá. A na hlavu si posadila masku s králičíma ušima! A tím mnohé fanoušky pořádně pobouřila!

„Rytmus ji nechal proto, že se všude jen ukazuje. Nemůže přežít, že ji nechal, chuděra stará si myslí, že zapůsobí, když se bude ukazovat jako v pornu,“ rozhořčila se jedna z diskutujících. „Už jsem si myslela, že se dnes Dara na svátky nesvlékne. Nezklamala,“ přidala se další.

Podle dalších by měla vhledem ke svému věku k sobě chovat úctu a neustále se neodhalovat. „Tohle nemá s Velikonocemi nic společného, asi se popletla a už jí dobře hrabe,“ nešetří ji fanoušci!

U dalších ale měla velký úspěch! „Ty si strašná šupa!“ ocenila daru slovenská modelka Andrea Verešová!

Témata: Dara Rolins Velikonoce