Velká lež na Čechy a Slováky! Rytmus konečně přiznal pravý důvod rozchodu s Darou!

Dara Rolins a Rytmus jsou minulost 11

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

4. února 2019 8:58 | Aktualizováno: 7. února 2019 15:56

Více než šest let byl pár Dara Rolins a Patrik Vrbovský neodmyslitelnou dvojicí. Pak se ale rozešli, a celé Česko a Slovensko dlouho spekulovalo proč. Stála za tím nevěra? Jiná partnerka? Neshody v osobním životě? Nechtěla Dara dát Rytmusovi dítě? Teď už je nejen jasno proč se rozešli, ale také kdy! A bylo to úplně jindy, než si všichni mysleli!

Rytmus nyní přiznal, že to mezi nimi skřípalo už delší dobu. Nešlo tak o rozchod z hecu, nad kterým by nikdo z nich nepřemýšlel. Pravděpodobně to bylo přesně naopak.

"Poslední rok před rozchodem to už mezi námi neklapalo," uvedl raper. Poté ale přiznal, že ten pravý rozchod proběhl už mnohem dříve! A veřejnost tak byla oklamána, když se o něm dozvěděla o několik měsíců později!

"Rozešli jsme se v lednu. Do března jsem byl v Americe a pak jsme to oznámili oficiálně," šokuje Rytmus! Od jejich rozchodu tak uplynul už rok, a mnoho lidí dodnes hledá jakékoliv náznaky toho, že se jednomu po druhém stýská.

Dara už se ale pravděpodobně oklepala a vypadá šťastně. U Rytmuse by člověk také hledal stesk jen marně. Ten se nyní těší na roli otce se svou nastávající, moderátorkou Jasminou Alagič.

"Začal jsem novou etapu," přiznal magazínu Dnes. To ale ostatně už každý velmi dobře ví. Rytmus Daru vymazal ze života i ze sociálních sítí. A oči má už jen pro jednu.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Dara Rolins