Lidská blbost, ronění slz do polštáře! Dara Rolins už má všeho dost!

Dara Rolins 15

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

29. ledna 2019 9:30 | Aktualizováno: 29. ledna 2019 15:49

Od rozchodu Dary Rolins a Patrika „Rytmuse“ Vrbovského už sice uplynul skoro rok a zpěvačka jasně dává najevo, že už všechno dávno hodila za hlavu, její fanoušci jí to ale příliš nevěří. Domnívají se, že za svým úsměvem skrývá smutek. A Daře už tyhle poznámky začínají vadit!

Dara si už měsíc i s dcerou Laurou, kterou má se zpěvákem a kytaristou skupiny Wohnout Matějem Homolou, užívá na Bali. Domů pak posílá hromadu krásných fotek, které ukazují, jak dobře se tam mají. I Rytmus šel dál. Stačil se už zasnoubit s moderátorkou Jasminou Alagič, se kterou čekají prvního potomka.

Mnozí jsou ale přesvědčeni, že Dara neprožívá „pravé štěstí“. A podobné narážky už blond krásce začínají pomalu ale jistě vadit. „Dám milión tomu, kdo mi prozradí kdo, podle čeho a kde měří "pravost" štěstí! V zlatnictví to určitě nebude, tam tak maximálně sůl, která je ze spolehlivých zdrojů nad zlato, víme. Podle jakých důkazů se teda vyhodnotí, že "ty jsi šťastná a ty zase nešťastná"?!? Neboť všichni ti odborníci na to MOJE štěstí mi v tom dělají zmatek. Věty typu "ale toto není šťastný úsměv, Darinko" mě rozbíjí,“ postěžovala si.

„Když se nesměju, jsem nešťastná. Když se směji, jen maskuju, že jsem nešťastná. Protože můj život je prokazatelně jedno velké neštěstí,“ posteskla si. „Víte, kdy si připadám OPRAVDU nešťastná a co mi přijde divně a smutně? Že mi radši místo toho ten kopec štěstí vyčítáte,“ vzkázala lidem slovenská zpěvačka.

Tvrdí také, že z takové lidské blbosti ji opravdu někdy bolí hlava. Doplnila, že nemá zapotřebí svými fotkami a komentáři předstírat něco, co není pravda. „Proč je v lidech zakořeněna představa, že žena může být šťastná JEN po boku muže? Vždyť ano, milujeme je. Ano, i oni nás dělají šťastnými. Ale občas je to právě jejich absence, která nás dělá ještě šťastnějšími. Nemyslím celoživotní, zas mě nechytejte za slovo,“ vysvětluje Dara.

„To, že někdo přijde a odejde, z nás přece automaticky nedělá oběť. Mám skvělou práci, která generuje dost peněz na to, abych se mohla postarat nejen o svou rodinu, ale dost často pomohla i těm, kterým něco chybí. Rozkošnou dceru s mužem, který se jí maximálně věnuje. Rodina i kamarádi jsou zdraví a při smyslech,“ ujišťuje zpěvačka, že si v životě rozhodně nemůže na nic stěžovat.

A pro ty, kterým leží v hlavě její údajná zničující samota přidala ještě jeden vzkaz. „Věřte, nevěřte, ale po večerech opravdu neroním slzy do polštáře, že mě nikdo nechce. Nelitujte mě už, prosím :) A nehaňte nikoho, kdo podle vás může za můj údajný smutek. A nechte na mě, kdy a CO si svobodně napíšu na svůj instagram, když budu mít chuť podělit se o své štěstí,“ dodala zpěvačka s tím, že přesně od toho ten instagram má.

Témata: Dara Rolins sociální sítě Rytmus (Patrik Vrbovský)