Slova, která by Dara neměla číst. Rytmus by jí tím mohl pěkně ublížit!

Rytmus (Patrik Vrbovský) 11

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

2. ledna 2019 8:38

Bez ohledu na všechny ty roky strávené s Daru Rolins je až teď Patrik Vrbovský alias Rytmus konečně šťastný. Sám totiž přiznal, že právě uplynulý rok je pro něj tím nejsilnějším ze všech.

Rytmus na sociální síti přiznal, že rok 2018 byl nejsilnější rok jaký kdy zažil. "Rok byl plný výzev a zásadních změn. Potkal jsem ženu mého života, se kterou čekáme miminko," připomněl.

To považuje za nejkrásnější zprávu, jakou slyšel, a zároveň velkou změna a zodpovědnost. "Děkuji za tyto dary. Vše je tak jak má být a věci již nebudou jak byly," uvedl s jistou narážkou právě na svou expřítelkyni Daru.

"Život a sny si tvoříme sami a nezáleží na čase. Každému přeji mnoho sil k uskutečnění toho po čem sní a nezapomínej, že to, co si nestihl vytvořit dnes, můžeš udělat každý nový den, v jakýkoliv čas, rok," dodal raper.

Zatímco Rytmus bilancoval nad svým životem, Dara ukazuje, že dokáže naplno žít i bez něj. Nový rok totiž se svou dcerou oslavila na Bali! Sama ale vyslovila přání, aby byl ten nový rok hezčí, než ten minulý.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Dara Rolins