Rozchody celebrit v roce 2018? Tady jsou!

Jennifer Aniston na premiéře 28

Autor: ČTK, stars24.cz

31. prosince 2018 3:35

Letošní rok byl svědkem nových vztahů, zásnub i sňatků celebrit, mezi nimiž nechyběla svatba Miley Cyrusové s Liamem Hemsworthem či bollywoodská super-veselka Prijanky Čoprové s Nickem Jonasem. Ale končící rok zažil také svůj díl rozchodů, napsal zpravodajský server news.com.au.

Po pouhých dvou letech manželství v únoru oznámil americký herecký pár Jennifer Annistonová a Justin Theroux, že se jejich cesty rozcházejí. V prohlášení uvedli, že se na rozvodu dohodli "vzájemně a láskyplně".

"Za normálních okolností bychom tuto záležitost odbyli v soukromí, ale protože kola drbů nedokážou odolat příležitosti ke spekulacím a výmyslům, rozhodli jsme se tuto zprávu sami sdělit. Nejdůležitější je, že jsme odhodlaní zachovat hluboký respekt a lásku, kterou k sobě cítíme," dodala dvojice.

Od rozchodu s Anistonovou byl Theroux spojován s celou řadou žen včetně své herecké kolegyně ze seriálu Maniak Emmou Stoneovou, 26letou umělkyní Petrou Collinsovou, a naposledy s herečkou Laurou Harrierovou z filmu BlacKkKlansman.

Slavný americký herec Ben Affleck se v roce 2015 rozvedl s manželkou Jennifer Garnerovou a v roce 2017 znovu našel lásku v náručí producentky talk-show Saturday Night Live Lindsay Shookusové. Vztah tohoto páru ale náhle skončil v srpnu letošního roku: časopis People uvedl, že Shookusová se s Affleckem rozešla, protože se jeho neustále opakující boj se závislostmi začal vymykat kontrole. Affleck následně absolvoval pobyt v protialkoholní léčebně.

Cardi B a Offset měli našlápnuto stát se novým hip-hopovým párem snů a vytvořit pěvecko-rodinné impérium ve stylu Jaye Z a Beyoncé. Ačkoli v červenci přivítali na svět svou dcerku, které dali jméno Kulture, jejich navenek dokonalý milostný román neměl dlouhého trvání. Začátkem prosince Cardi B na instagramu oznámila jejich rozchod.

Zatímco podle její verze je "láska už přešla", na internet unikly vzkazy mezi Offsetem a jistou nepříliš známou rapperkou, které naznačují, že Offset svou tehdy těhotnou partnerku podvedl. Cardi B mu zřejmě nehodlá odpustit; nedojalo ji ani, když Offset vpadl na pódium během jejího vystoupení na festivalu Rolling Loud s nápisem z červených růží: "Vezmi mě zpátky, Cardi."

A když už jsme u rapované lásky, americký rapper a hudební producent G-Eazy se zpěvačkou a skladatelkou vystupující pod jménem Halsey natočili jeden z nejúspěšnějších songů. Ani to jim ale nepomohlo zůstat spolu a po několika mediálně sledovaných rozchodech a návratech se jejich vztah rozpadl. A zdá se, že tentokrát je to definitivní - zmizela nejen většina jejich společných fotek z instagramu, ale navíc se na sociálních sítích vzájemně škrtli ze své kategorie "sledovaných".

U nás v Česku a Slovensku je nejznámějším rozchodem zřejmě u páru Patrik Vrbovský a Dary Rolins. Patrik už ale randí s Jasminou Alagič...

Témata: Jennifer Aniston Miley Cyrus Ben Affleck Jay-Z Beyoncé Dara Rolins Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič