Vzkaz pro Rytmuse a Jasminu od Dary Rolins! Co si myslí o jejich těhotenství?

Dara Rolins s rodinou

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. prosince 2018 9:55

Fanoušci populární slovenské dvojice se konečně dočkali. Jasmina Alagič oznámila těhotenství a Rytmus se konečně stane otcem. Co na to říká jeho bývalá přítelkyně Dara Rolins?

"Myslím, že dnes je ten správný čas na to, abych se s vámi podělila o jeden z nejkrásnějších darů, jaké člověk může dostat. Tyto Vánoce trávíme s Paťou dva, ale už ty následující nás bude o jednoho víc. Těšíme se z tohoto daru, jsme vděční za všechnu radost, kterou nám dává, i když je teprve v bříšku. Chtěli jsme se s vámi o to tento zázrak podělit. Zdravíme všechny, kteří momentálně zažívají podobný zázrak jako my a posíláme mnoho hodně hodně lásky. Jasmina & Paťo & malá fazolka," napsala o Vánocích na Instagramu Jasmina.

Od té doby každý očekával jediné. Jak na to zareaguje Dara Rolins, bývalá přítelkyně rapera Rytmuse, který ji vyměnil za slovenskou moderátorku. Fanoušci ale nemuseli dlouho čekat. Dara se na sociální síti ozvala jen o chvíli později.

A jak všem veřejně ukázala, Rytmusovo blížící se otcovství ji totiž nechává naprosto chladnou. Vyslala totiž jasný signál, že ona už své štěstí našla a nemusí nikomu nic závidět.

Na instagramu zveřejnila fotku své rodiny a napsala k ní: "Naše Vánoce". Následně přidala další, k níž uvedla, že si mají lidé užít boží večer po všech stránkách a netrpět žádnými výčitkami.

Příjemná změna poté, co si Dara s Rytmusem několik týdnů skrze sociální sítě vzájemně posílali ostré až nenávistné vzkazy.

Témata: Dara Rolins Rytmus (Patrik Vrbovský)