Dara Rolins nahoře bez! Páni, tohle si nechal Rytmus proklouznout mezi prsty!

Dara Rolins 9

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

11. prosince 2018 15:38

Zpěvačka Dara Rolins sice nedávno oslavila 46. narozeniny, na svůj věk ale rozhodně nevypadá! To ostatně slovenská zpěvačka dokázala i fotkou pro svůj diář na příští rok! Na jí je totiž – a pánové, teď se držte – nahoře bez!

Dara opakovaně ukázala, že je ve skvělé formě. Nestydí se pochlubit třeba fotkami v plavkách! Teď ale opravdu podráždila fantazii svých fanoušků. Vyfotila se totiž nahoře bez!

„Zrcadélko, zrcadélko, pověz.. a můžeš klidně lhát,“ napsala blond diva ke snímku ze svého diáře, na kterém stojí před zrcadlem jen v průhledných dlouhých kalhotách.. a nahoře nemá vůbec nic!

Zdá se ale, že si Dara umí ze svého věku udělat legraci! „A btw, ta patina nepatří mně, ale tomu zrcadlu,“ dodala zpěvačka žertovně.

Fanoušci se samozřejmě shodli, že je blondýnka krásný, sexy a prostě úžasná! A někteří jasně naznačili, že její expřítel Rytmus o hodně přichází! „Rytmus teď smutní,“ rýpnul si jeden z příznivců Dary.

„Toto Rytmus nechal? Je to moula,“ přidal se další. „Ne, Dara nechala Rytmuse. Ještě že tak,“ opravila jej další fanynka!

Témata: Dara Rolins Rytmus (Patrik Vrbovský)