Jasmina promluvila o Rytmusově expřítelkyni: Její slova o Daře vám vyrazí dech!

Rytmus a Jasmina 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

25. srpna 2018 11:26

Vztah rappera Patrika Rytmuse Vrbovského a moderátorky Jasminy Alagič trvá už od května. Jen pár týdnů předtím se přitom hudebník rozešel se zpěvačkou Darou Rolins. Bývalí partneři si sice posílají prostřednictvím médií a sociálních sítí kousavé vzkazy, jak se ale udá, i přesto Jasmina Daru hodně obdivuje!

Vztah Jasminy a Rytmuse vyvolal pořádný rozruch – a to především kvůli tomu, jak se rapper o své nové lásce vyjadřoval! Veřejně jí vyznával lásku jako puberťák, což u něj v minulosti rozhodně nebylo obvyklé! Navíc tím hodně ubližoval jeho bývalé přítelkyni Daře Rolins, které musela zamilovaný párek sledovat při tokání.

Jasmina teď prozradila, proč se Rytmus najednou tak moc změnil „S Patrikem jsme úplně stejní a mám z toho velkou radost. Našla jsem člověka se stejnou „poruchou“ a jsem velmi šťastná, protože mi konečně někdo rozumí,“ pochvaluje si moderátorka.

Patrik si ji prý získal tím, že je to velký srdcař. „Je úžasný celý, jaký je. Máme stejný temperament. On když miluje, tak miluje naplno,“ svěřila se Jasmina serveru Pluska.sk.

Navíc se po dlouhé době vyjádřila i na adresu Rytmusovy expřítelkyně. „Dara je takovou ikonou, že ji má každý v hlavě. Vždy pro mě byla velmi inspirativní, milá a rozumná žena. Přesně to se mi i potvrdilo, když jsem ji potkala na jedné akci a tam jsme se seznámili. Byla jsem úplně hotová z energie, kterou vyzařuje,“ chválí ji Jasmina.

Dara si podle ní na nic nehraje. „Když jsme se seznámily, ještě jsem nebyla s Patrikem, ale jsem přesvědčená o tom, že kdybychom se potkaly dnes, neměla bych s tím absolutně žádný problém. Nemyslím si, že bychom se teď měly obcházet. Není totiž důvod,“ dodala slovenská kráska.

Témata: Jasmina Alagič Dara Rolins Rytmus (Patrik Vrbovský)