Rytmus rozsekl diskuzi ohledně rozchodu s Darou. A opřel se do Čechů

Rytmus (Patrik Vrbovský) 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

15. srpna 2018 20:09 | Aktualizováno: 15. srpna 2018 23:32

Slovenského rappera Patrika Rytmuse Vrboského pořádně zvedl ze židle český fanoušek. Ten mu na Instagramu napsal příspěvek týkající se jeho bývalé přítelkyně Dary Rolins. A oheň byl na střeše!

Rytmus a Dara se rozešli už v březnu, jejich fanoušci i média ale jejich vztah dál rozebírají a pitvají. A přestože už rapper chodí se slovenskou moderátorkou Jasminou Alagič, někteří se s tím ještě nesmířili!

Server tvnoviny.sk upozornil na slovní výměnu mezi Rytmusem a jedním z českých fanoušků. „Ten pocit, když už nemusíš nic a našel jsi svůj nejvyšší bod na obloze. Zenit," napsal Rytmus k videu, na kterém spolu s Jasminou leží v bazénu na nafukovací matraci. Svá slova doplnil hastagy #NaplnenyRytmus nebo #Zamilovanypáťa.

V podobném duchu pak na jeho slova zareagoval jeden fanoušek. „Ten pocit, když podvědomě víš, že kdybys neměl prachy a makal na benzince, tak tě tahle ani nepozdraví :D Ten pocit, když si pro Daru složil song a vyznával se… O této slečně si vlastně taky složil song, uhodneš který? :)))" rýpnul si. Narážel tak zřejmě na Rytmusovu píseň Zlatokopky.

Zamilovaný rapper s odpovědí dlouho nečekal. A kdo by čekal nadávky a urážky, byl by překvapený. Rytmus mu totiž s klidem vysvětlil, že život se kvůli rozchodu nezastaví. „Ten pocit, že prachy mám a ona také. Ten pocit, když ses zasekl v minulosti a nepřijímáš nic nového. Ten pocit, když se rozejdeš a do konce života zůstaneš sám a neexistuje, abys začal novou etapu, Panebože, některých Čechů mi je tak líto," rýpnul si!

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič Dara Rolins