Dara Rolins si našla za Rytmuse náhradu? Prozradila, kdo je záhadný muž na fotkách!

Dara Rolins 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

27. července 2018 20:01

Od doby, kdy se Dara Rolins a Patrik Vrbovský alias rytmus rozešli, uplynuly už dlouhé měsíce. Přesto si ještě před několika týdny šli skrze sociální sítě po krku: Jak se ale zdá, situace se postupně zklidňuje! Dokonce se začalo spekulovat, že si zpěvačka už našla nového partnera!

Dara dává najevo, že se s rozchodem už vypořádala a že jde dál. 

„'Včera' je už minulost. A nakonec zůstanou pouze vzpomínky, neboť život fičí dál a nic netrvá věcně,“ myslí si slovenská zpěvačka. „Bože, některá ta životní moudra vyznívají pěkně depresivně i s tím smajlíkem na konci,“ posteskla si s tím, že tohle téma chtěla nějak odlehčit.

Rytmusovo jméno sice nezmínila, mezi řádky ale lze číst, že mluví právě o něm.

„Ale víte, jak to myslím! Však realita, konstatování, přirozený chod života a času. A já jsem vděčná za každý nový den a každou jednu vzpomínku,“ prozradila zpěvačka, která poslední dny strávila s kamarádkami na cestách po Itálii.

Nezapomněla také poslat vzkaz novinářům, kteří začali spekulovat, jestli si blonďatá zpěvačka nenašla nového přítele. „Obecná odpověď novinářům, které zaujímá ten muž, který se objevil v některých mých instastories. Vykašlete se na hledání mého nového milence, najdu si ho sama,“ vzkázala zvědavcům.

A kdo tedy byl onen muž? „Toto je Maťko, kuchař a ta kráska vedle je jeho manželka Zdenka. Slováci žijící v Toskánsku, kteří byli na dva dny našimi skvělými průvodci,“ vysvětlila záhadu Dara.

Témata: Dara Rolins Rytmus (Patrik Vrbovský)