Konec války? Rytmus a Dara udělali neobvyklou věc!

Dara Rolins 17

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. července 2018 16:10

Ještě před několika týdny si šli skrze sociální sítě po krku, teď je ticho po pěšině. Válka mezi Rymusem a Darou Rolins skončila stejně tak, jako začala. Skrze instagram.

Začalo to zcela nevinně. Raper Rytmus alias Patrik Vrbovský poblahopřál své nové přítelkyni Jasmině Alagič k 29. narozeninám skrze instagram a k přání připojil vskutku zajímavá slova. Zavzpomínal totiž na jejich první setkání.

"Tato moje skvělá holčička dnes slaví 29 let. To, kdy a kde jsme se setkali poprvé a jak to začalo, si necháme pro sebe. Bylo to to nejsilnější, co jsem v životě zažil, a během minuty jsem cítil, že si..." napsal a doplnil spoustu srdíček.

Tato slova ale nenechala chladnou jeho expřítelkyni Daru Rolins, která na ně reagovala na stejné síti po svém. "Někdy vás věci zaskočí, zklamou, překvapí, proberou z iluzí ještě i teď, v dospělém věku. Ten život si nedá pokoj," uvedla například.

Na to ale Rytmus ostře zareagoval s tím, že by se lidé neměli starat o cizí životy. a měli by si uklidit před svým prahem. Přestřelka pokračovala za občasného doprovodu více či méně souhlasných komentářů jak z řad veřejnosti, tak od jiných celebrit. Nakonec převzala otěže sporu sama Jasmina, která víceméně zopakovala Rytmusova slova.

"Kdyby se staral každý sám o sebe, bylo by o každého dobře postaráno. Nikdo z nás není ani tak výjimečný, ani tak bezchybný, aby ostatní mohl soudit. Žij svůj vlastní život," vzkázala Jasmina! A lidé v komentářích okamžitě pochopili, že tím naráží na Daru.

Od té doby je ale na sociálních sítích klid. Že by Jasmina vyhrála? Spíše se oba hlavní aktéři rozhodli, že už toho mají dost, a vzájemně se vyhodili ze sledování na instagramu. Proto už asi nemají důvod na sebe nadále narážet!

Témata: Dara Rolins Rytmus (Patrik Vrbovský)