Dara Rolins se chce zbavit vzpomínky na Rytmuse? Přiznala, že ji čeká zásadní rozhodnutí!

Dara Rolins a Rytmus 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. června 2023 8:38

Dara Rolins a Rytmus? To už je dávná minulost. Každý z nich už má jiného partnera, v případě rappera je to dokonce manželka, se kterou má navíc dítě. Není proto divu, že zpěvačka uvažuje o tom, že se zbaví dědictví jejich společného vztahu.

Rolins to potvrdila v rozhovoru pro jedno ze slovenských médií. Řeč je o domu, který se s Rytmusem postavila v okolí Prahy. Před lety za něj zaplatili 10 milionů korun. 

"Můj dům je specifický a pro mě představuje jedno moje životní období z minulosti. Je to dům, který jsem postavila ještě s Patrikem, když jsme tvořili pár," řekla deníku Nový Čas. 

Následně prozradila, jaké má plány s nemovitostí. "Už delší dobu zvažuji, že ho buď prodám, anebo pronajmu. Ještě jsem úplně neuvažovala o tom, co přesně s ním udělám," dodala.

Osudové vztahy Dary Rolins

Rolins a Rytmus, to je už opravdu minulost. Populární slovenská zpěvačka, kterou naše i její rodná země zná už od dětství, aktuálně tvoří pár s bývalým českým fotbalovým reprezentantem Pavlem Nedvědem, a to už přes rok.

Otcem její dcery Laury však není rapper ani fotbalista, ale muzikant. Jde o frontmana populární kapely Wohnout Matěje Homolu. 

Témata: Dara Rolins Rytmus (Patrik Vrbovský)