Rytmus už to vážně přehnal? Dara už má jeho útoků dost, poslala mu jasný vzkaz!

Dara Rolins s dcerou Laurou 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

7. července 2018 10:38

V březnu oznámili Rytmus a Dara Rolins po sedmi letech rozchod. Od té doby se událo mnohé - rytmus si našel novou lásku a pěje ódy o tom, že nikdy nebyl šťastnější! Dara už toho ale má plné zuby a tak se rozhodla ukázat, že se jí samotné také vede dobře!

Rytmus na pravidelně hlásí do světa, jak miluje svou přítelkyni Jasminu Alagič. „Prožívám nejlepší období života,“ básní hudebník po rozchodu se zpěvačkou Darou Rollins. „Krásný a šťastný život si musíš vytvořit. Zaslouží si ho každý z nás,“ radí lidem zamilovaný Rytmus.

Zřejmě ale vůbec nemyslí na svou bývalou přítelkyni Daru, se kterou strávil dlouhé chvíle a která ze slov Rytmuse určitě není nadšená. I ona ale dává jasně najevo, že za tímhle vztahem udělala tlustou čáru!

Zpěvačka i s dcerou tráví dovolenou ve Spojených arabských emirátech. „Máme se krásně. Naše dny ubíhají přesně tím tempem, které mají volné dny mít. Děláme jen to, co se nám chce a z postele nás každý druhý den dříve než je nutně vytáhnou jen Lolinčini milovaní koníčci,“ pochvaluje si Dara.

„Bazén, moře, dobře jídlo a večer milion možností, co se zde dá podniknout, kam jít ... Jsem vděčný za ty momenty, kdy můžu nechat čas běžet pomaleji, nepřemýšlet v běhu, ale v sedě, ještě lépe v leže, s drinkem v ruce, s tím nejlepším výhledem,“ vzkazuje Dara Rolins.

Témata: Dara Rolins Rytmus (Patrik Vrbovský)