Dara Rolins vyčetla Rytmusovi jeho statusy! Tohle je mi líto, nežárlím, ale...!

Dara Rolins 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

1. července 2018 13:25

Nedávná slovní "válka" mezi expartnery Patrikem Vrbovským alias Rytmusem a Darou Rolins má dohru. Zpěvačka se otevřeně vyjádřila k tomu, co jí vadí, zároveň ale našla slova pochopení.

Raper Rytmus ve středu poblahopřál své nové přítelkyni Jasmině Alagič k 29. narozeninám. Učinil tak mimo jiné i veřejně, skrze instagram, a k přání připojil vskutku zajímavá slova. Zavzpomínal totiž na jejich první setkání.

"Tato moje skvělá holčička dnes slaví 29 let. To, kdy a kde jsme se setkali poprvé a jak to začalo, si necháme pro sebe. Bylo to to nejsilnější, co jsem v životě zažil, a během minuty jsem cítil, že si..." napsal a doplnil spoustu srdíček.

Tato slova ale nenechala chladnou jeho expřítelkyni Daru Rolins, která na ně reagovala na stejné síti po svém. "Někdy vás věci zaskočí, zklamou, překvapí, proberou z iluzí ještě i teď, v dospělém věku. Ten život si nedá pokoj," uvedla například.

Nyní Dara prozradila, co přesně jí vadí. "Nikdy jsem nepochybovala o tom, že se člověk může v životě zamilovat hned několikrát. Ani v případě Patrika jsem nikdy neočekávala jiný vývoj. A způsob, jakým svou lásku prožívá, je samozřejmě jeho věc," řekla v rozhovoru pro Nový Čas.

"To, že jsem ho přestala milovat a rozešla se s ním, přece logicky nasvědčuje tomu, že na jeho lásku nežárlím a z celého srdce mu jí přeji plnou náruč. Mě nemrzí, že zas miluje. Mrzí mě jen to, když svůj nový vztah prezentuje tak, jako kdyby všechny ty pravé emoce prožíval poprvé právě teď," dodala

"Po skoro sedmi letech společného života, všech slovech, písničkách a vyznáních v nich, se přece nikdo nemůže divit, když řeknu, že mi to přišlo na chvíli líto," uvedla závěrem.

Témata: Dara Rolins Rytmus (Patrik Vrbovský)