Harry a Meghan? Karel III. zřejmě bude kvůli páru čelit nepříjemným otázkám!

Královská svatba: Princ Harry a Meghan Markle

Autor: Jan Hrabě, stars24.cz

3. března 2023 9:59

Přes dva roky už oficiálně nejsou členy královské rodiny, přesto by Harry a jeho žena Meghan neměli chybět na korunovaci nového krále Karla III. Panovník ještě před ní zřejmě poskytne rozhovor BBC, přičemž rodinné vztahy budou nepochybně předmětem nepříjemných dotazů.

Jak uvádí server Sky News, Karel III. by měl po téměř 30 letech poskytnout rozhovor britské veřejnoprávní stanici BBC. Očekává se, že v něm nastíní své plány ohledně další modernizace královské rodiny.

Ta už se nebude týkat prince Harryho, králova mladšího syna, a jeho ženy Meghan, kteří její řady opustili v únoru 2021. Předpokládá se, že monarcha bude tázán právě i na vztah s kontroverzním párem žijícím v USA.

Podepsat se na něm může i nejnovější dění kolem rezidence Frogmore Cottage na pozemku hradu Windsor. Harry s manželkou jej dostali k dispozici v roce 2018, následně proběhla nákladná rekonstrukce. Dvojice však dům moc neobývala a nakonec se přestěhovala do zámoří.

Podle nejnovějších informací britských médií byli vévoda a vévodkyně ze Sussexu požádáni, aby své britské sídlo definitivně vyklidili. Nabídnuto mělo být další kontroverzní postavě britské královské rodiny, kterou je princ Andrew. Na dění kolem domu upozornila i BBC.

Témata: Princ Harry Meghan Markle Král Charles III. (Karel III.) královská rodina (gbr)