Rytmus jednou větou setřel Daru Rolins. Ta šla do protiútoku

Rytmus (Patrik Vrbovský) a Jasmina Alagič

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

28. června 2018 11:43 | Aktualizováno: 28. června 2018 12:57

Jejich rozchod byl klidný a navenek se zdálo, že ačkoliv se po tolika letech vztahu odlučují, lépe jim ani být nemůže. Jak se ale nyní ukazuje, mezi Patrikem Vrbovským alias Rytmusem a Darou Rolins zřejmě není vše tak růžové.

Raper Rytmus ve středu poblahopřál své nové přítelkyni Jasmině Alagič k 29. narozeninám. Učinil tak mimo jiné i veřejně, skrze instagram, a k přání připojil vskutku zajímavá slova. Zavzpomínal totiž na jejich první setkání.

"Tato moje skvělá holčička dnes slaví 29 let. To, kdy a kde jsme se setkali poprvé a jak to začalo, si necháme pro sebe. Bylo to to nejsilnější, co jsem v životě zažil, a během minuty jsem cítil, že si..." napsal a doplnil spoustu srdíček.

Tato slova ale nenechala chladnou jeho expřítelkyni Daru Rolins, která na ně reagovala na stejné síti po svém. "Někdy vás věci zaskočí, zklamou, překvapí, proberou z iluzí ještě i teď, v dospělém věku. Ten život si nedá pokoj," uvedla.

"Když stojíte nohama pevně na zemi, resp. když máte pomyslný bezpečnostní pás, stoji nás to, jak zpívám v jedné písničce, jen "občas mírný stres a chaos, když životem chceme bez zranění projít". To totiž asi bez toho není možné. Kdyby to občas nepíchlo u srdce, ani nevíme, že ho máme, co?" napsala.

Očividně Daru Rytmusova slova zarmoutila a zklamala. Otázkou ale zůstává, jestli nemohla být tato slova i narážkou právě na seznámení Rytmuse se svou novou láskou.

Podle Rapera totiž došlo k lásce na první pohled, a ta mohla nastat už před rozchodem s Darou. Ostatně fanouškům Dary a Rytmuse bylo už dříve dobou divné, proč se oba na fotografiích objevují každý zvlášť. V minulosti byly totiž jejich sociální sítě plné společných zamilovaných obrázků a videí.

Oba ale svorně tvrdili, že za jejich vztah nikdo třetí nestojí. Byla to však skutečně pravda? Láska je holt nevyzpytatelná.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič Dara Rolins