Obří show zpěvačky Madonny? Češi mají opět smůlu!

Madonna 4

Autor: ČTK, stars24.cz

1. února 2023 18:49

Americká královna popu Madonna ohlásila turné, které má být oslavou její více než 40leté hvězdné kariéry. Koncertní šňůra s názvem Madonna: The Celebration Tour (Madonna: Oslavné turné) odstartuje 15. července v kanadském Vancouveru.

Ze Severní Ameriky se přesune do Evropy 14. října koncertem v Londýně a turné skončí 1. prosince v Amsterodamu. Nejblíže České republice bude 28. listopadu koncert v berlínské Mercedes-Benz Areně. Vstupenky mají být k dostání od pátku.

Organizátoři uvedli, že turné provede fanoušky Madonninou "uměleckou cestou napříč čtyřmi dekádami a vzdá úctu městu New York, kde její hudební kariéra začala". Madonna během koncertní zavítá do 35 měst, přičemž v New Yorku a Paříži vystoupí dvakrát.

"Jsem nadšená, že mohu projít co nejvíce písní, a doufám, že svým fanouškům nabídnu show, na kterou čekali," uvedla čtyřiašedesátiletá zpěvačka, která je nejprodávanější ženskou hudební umělkyní všech dob. Mezi její největší hity patří La Isla Bonita, Material Girl nebo Like a Prayer.

Témata: Madonna