Dara Rolins prozradila, jaké si do nového roku dala přání!

Dara Rolins 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

1. ledna 2023 12:58

Zpěvačka Dara Rolins oslavila silvestr na horách, odkud fanouškům napsala obsáhlý text o tom, co by si do nového roku přála. Podotkla, že považuje za podstatné, že se vždy uměla podělit o to, co má.

Šťastný Nový Rok vám všem. I vy jste si včera, před tím než začal, promítali v hlavě film o tom, jak byl ten starý? Co vyšlo, co se pokazilo, co mohlo být lepší, co bylo dokonalé. A hlavně, co si přejeme, po čem toužíme v tom dalším, NOVÉM roce. Co bychom ještě chtěli změnit, „přitáhnout si“, dokázat, zažít," napsala na svém Instagramu.

"Protože máme srdce, přemýšlíme i nad tím, co bychom chtěli pro naše blízké. Pro ty, které milujeme. Chceme mít dost štěstí na to, abychom se o něj mohli podělit. Věnovat čas, pozornost, investovat emoce a v neposlední řadě i peníze. Do svých snů a projektů, stejně jako do lidí, kteří se trápí, potřebují naši pomoc. Lidé i zvířata," rozepsala se zpěvačka.

Dodala, že když se jí někdo ptá, co si přeje do nového roku, říká, že chce dost síly a prostředků na to, aby mohla pomáhat. "Mám krásný život a v podstatě všechno, po čem může člověk toužit. Ano, mohla bych mít další boty, kabelku, auto, dům... A nebudu pokrytecky tvrdit, že nikdy nebudu, ale podstatné je, že jsem se VŽDY uměla podělit..." uvedla.

Podle ní to není o tom, kolik kdo má. "Nemám málo, ale vždy mi zůstává rozum stát nad lidmi, kteří mají mnohem více a úměrně k tomu, jsou i nechutně lakomí. A přitom by je tento jev, to, že je o ně postaráno, měl osvobodit. Udělat velkorysejšími, pozornějšími, citlivějšími na rozdíly. Mohli by se chovat jako OPRAVDNÍ králové a královny... To VŠE si přeji! Více empatických a velkorysých lidí. Ať je náš svět lepší a šťastnější. A zdravější. Na všechny způsoby a směry," uzavřela.

Témata: Dara Rolins