Dara Rolins prozradila velkou novinku: Toho si nejde nevšimnout!

Dara Rolins má rovnátka. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. června 2022 14:19

Dara Rolins si na vzhledu hodně zakládá, to asi ví každý, kdo ji dlouhá léta sleduje. Právě v tomto ohledu oznámila velkou novinku. Co by vám na ní aktuálně nemělo uniknout?

Dara Rolins poznamenala, že dlouho nenapsala, co je u ní nového. Jednu zajímavou novinku prozradila. "Já i Lola máme neviditelný strojek na zuby (rovnátka)," svěřila se.

"Vzala jsem si k srdci (i) vaše rady, že bych měla konečně něco udělat s těmi křivými zuby. Přiznávám, nejde o nijak příjemnou záležitost, a představa, že mě čeká celý rok s touto nádherou v puse, mě ještě stále znepokojuje, ale když už jsem se k tomu konečně - i ze solidárnosti k Lol - odhodlala, tak vydržím," vysvětlila tento krok.

Slovenská zpěvačka přiznala, že se s rovnátky zatím teprve učí mluvit. "Kromě toho jde o dost slušnou dietku - koho by bavilo si rovnátka stále sundávat a znovu nasazovat," uvedla. 

"Vím, že moje rozhodnutí bylo správné, viděla jsem výsledky u mých kamarádů, takže si nestěžuji, jen konstatuji a také vysvětluji důvod, proč se poslední dny moje zuby tak zvláštně lesknou, jsou na fotkách jakoby 'zamlžené'," dodala Rolins.

Témata: Dara Rolins