Dva velké porody, o kterých se neví to hlavní. Co Ed Sheeran a Rihanna tají?

Ed Sheeran 5

Autor: ČTK, stars24.cz

22. května 2022 13:00

Britský písničkář Ed Sheeran a americká zpěvačka Rihanna oznámili před několika dny narození potomků. 31letý Sheeran má druhou dceru, zatímco 34letá Rihanna přivedla na svět chlapečka. Co ale oba dosud tají?

Ed Sheeran uvedl, že on a jeho žena Cherry Seabornová jsou z přírůstku do rodiny "v sedmém nebi", a zpěvák na své instagramové stránce také zveřejnil fotografii dětských ponožek.

"Oba ji velmi milujeme," napsal Sheeran. První dcera, Lyra Antarctica Seabornová Sheeranová, se jim narodila v srpnu 2020.

Rihanna, občanským jménem Robyn Fentyová, už na počátku roku oznámila, že čeká dítě s kontroverzním 33letým rapperem A$AP Rockym, na jaře se nechala dvakrát vyfotografovat s těhotenským bříškem pro módní magazín Vogue a nyní už jsou rodiči. Rihanna porodila chlapečka 13. května v Los Angeles. 

Dosud ale ani jeden neprozradil to, na co čekají miliony fanoušků, a sice jméno dítěte. Zahraniční média si v těchto případech ani netroufají spekulovat, jak mohly světové star své potomky pojmenovat. Zatím si tak asi budeme muset ještě nějakou dobu počkat.

Témata: Ed Sheeran Rihanna