Dara Rolins přiznala: Už se nevěnuju hudbě!

Dara Rolins 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

23. dubna 2022 12:38

Ačkoliv je Dara Rolins známá především jako zpěvačka, od hudby si dala pauzu. Čemu se místo toho věnuje a proč změnila obor?

"Vzniklo to ve chvíli, kdy přišel covid a lockdown, kdy jsme jako muzikanti dostali stopku a hudba měla červenou. Tím pádem se mi otevřela možnost - a ve mně dozrála myšlenka -, že bych konečně měla dělat věci, které jsem kvůli koncertům nemohla realizovat, přestože jsem to dlouho měla v plánu," řekla Sedmičce zpěvačka.

Přiznala že svět hudby opustila, a ačkoliv by se k němu ráda opět vrátila, nějakou dobu prý trvá, než ji políbí múza. Místo toho se vrhla například na své vlastní výrobky.

"Uvedla jsem do pohybu svoji značku Vermi by Dara. Začalo to vonnými svíčkami, difuzéry, jógamatkami, spoluprací s jedním hotelem a aktuálně pracuju na svojí kolekci," prozradila.

Vyjádřila se také ke svému vzhledu, který je často zmiňován na jejích sociálních sítích. "Že mám strie? Mám, ale nemusím je ukazovat. Mám vrásky? Mám, ovšem když mi je grafik na tu obálku časopisu vyretušuje a ubere nějaký ten růček nebo dva, tři či čtyři, je to v pořádku. Úsměv vždycky všechno spraví. A pokud chlap u ženy řeší vrásky, tak je debil," podotkla.

Témata: Dara Rolins