Podrážděná Dara Rolins soptí kvůli dovolené: Skandál? Co je vám do toho?!

Dara Rolins 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. února 2022 10:00

Kdo sleduje na sociálních sítích Daru Rolins, ten si jistě všiml toho, že opět vyrazila na exotickou dovolenou. Jak ale naznačila, některým lidem se úplně nezdálo to, co během ní dělala.

"Jak je mým dobrým zvykem, zase se předvádím a zase jsem byla na dovolené. A potom tu máme ještě jeden totálně překvapivý fakt, že 'stejně jako se současným, fotila se i s ex!' Předtím se fotila s jedním a teď zase, ale s úplně jiným," spustila známá Slovenka.

Pak poslala vzkaz autorům tohoto "skandálního" odhalení. "Je opravdu tak těžké vidět v tom jen obyčejnou logiku věci? Vždyť kdo z vás se nevyfotil s novým partnerem poté, co už má fotky i s těmi bývalými?" zeptala se. 

Vzkaz měla i pro lidi, kterým leží v žaludku, že byla zase na dovolené. "I kdybych byla na dovolené odteď už navždy, co vám je do toho?" reagovala zpěvačka podrážděně. 

"Od osmi let jsem si na všechno poctivě sama vydělala, takže můžu. A budu. S dcerou, s mužem, sama, s kamarády... A mám v plánu se při tom fotit, zepředu i zezadu," konstatovala Rolins.

Témata: Dara Rolins