Dara Rolins je vděčná za Nedvěda: Slova o štěstí, která chytnou za srdce!

Dara Rolins zveřejnila první zamilované fotky s Pavlem Nedvědem. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. ledna 2022 16:56

Dara Rolins doslova září štěstím, protože už několik týdnů nemusí skrývat pravdu o svém partnerském životě. Její neméně slavný přítel přitom musí být u vytržení z toho, jak o něm zpěvačka mluví.

Od Nového roku uplynuly již téměř tři týdny, takže právě tak stará mohou být předsevzetí pro letošek. Dara Rolins by si nejspíš v první řadě přála, aby věci zůstaly tak, jak jsou.

Jde především o narážku na fakt, že je po dlouhé době zamilovaná. Jejím partnerem je bývalý český fotbalový reprezentant Pavel Nedvěd. "Osobního štěstí mám aktuálně požehnaně, takže chci mít stále dost příležitostí dělat lidem radost jakýmkoliv způsobem," řekla serveru cas.sk.

"Slovy, hudbou, úsměvem, být s nimi v kontaktu za každou cenu a navzdory všemu. O to mi jde asi nejvíc, protože to cítím jako svoje poslání a dělá mi to největší radost," dodala zpěvačka.

Rolins pochopitelně v posledních letech kvůli vnějším okolnostem také musela omezit kontakt se svými fanoušky. Evidentně by si tedy přála, aby se dění kolem koronaviru konečně uklidnilo. 

Témata: Dara Rolins