Dara Rolins to odpískala: Definitivní rozhodnutí kvůli stresu z koronaviru!

Dara Rolins 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. října 2021 10:44

Koronavirová čísla v Česku i na Slovensku v poslední době velkou rychlostí stoupají a umělcům přidělávají vrásky na čele. Jako jedna z prvních se rozhodla reagovat slovenská zpěvačka Dara Rolins.

Dara přiznala na sociální síti, že se definitivně rozhodla, že její vánoční koncert ani letos neproběhne. Důvodem je především zhoršující se epidemická situace.

"K rozhodnutí jsem dospěla po dlouhém zvažování, diskuzích, telefonátech s lidmi, kolegy z branže a rozhodla se, že chystat tak náročný projekt s pocitem nejistoty, který je aktuálně, díky stoupajícím číslům, ještě víc konkrétní, mi způsobuje stres a diskomfort," svěřila se. 

Podle zpěvačky teď nikdo nemá záruku, že jeho show reálně proběhne. "Nedokážu tvořit, zkoušet, uvést do pohybu svoji fantazii jako před dvěma lety a v euforii se těšit a připravovat na něco, co dost možná zase nebude," vysvětlila.

Rolins konstatovala, že svět nejspíš potřebuje na uzdravení více času. Majitele vstupenek pak ujistila, že zůstávají v platnosti i na nový termín v roce 2022.

Témata: Dara Rolins