Dara Rolins pod palbou kritiky! Za tenhle výstřih to pořádně schytala!

Dara Rolins 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

7. července 2021 13:47

Slovenská zpěvačka Dara Rolins vypadá na svůj věk stále skvěle. Zatímco někteří fanoušci to obdivují, jiným je to proti srsti.

Ačkoliv má padesátku na krku, nevypadá na to. Dara Rolins vypadá skvěle, ale vděčí za to nejen životnímu stylu, nýbrž i šikovným ručičkám lékařů.

Na to nyní poukazují někteří fanoušci u jejích fotek. Nedávno Dara například publikovala snímek, na němž je pouze v plavkách.

Připsala k němu, že je na místě se vyprsit. "Je zvláštní, jak úzkostlivě si v zimním čase hlídáme každý centimetr u délky sukně, hloubky výstřihu, řešíme propustnost světla... a pak v létě, chodíme po světě prakticky holé," dodala.

Nesetkala se ale jen s pozitivními reakcemi. "Až na to, že ty k*zy nejsou tvoje," píše diskutující. "Nezlob se, ale věk neoklameš," píše další. Další komentující poukázali na to, že umělé poprsí není tak hezké jako přírodní.

"Darinko, vy jste inspirace," napsala naopak pochvalně další diskutující. Záhy obdržela od jiné studenou sprchu. "A k čemu? Je celá umělá," reagovala jiná komentující.

Témata: Dara Rolins