Dara Rolins o plastikách: Kdyby to byla pravda, vypadám úplně jinak!

Dara Rolins 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. května 2021 15:50

Dara Rolins už si za léta strávená v šoubyznysu zvykla, že se hodně řeší její vzhled. Protože se jimi nijak netají, jsou častým tématem také plastiky. Slovenská zpěvačka naznačila, že některé debaty o tom už ji opravdu nebaví.

Dara Rolins se k tématu nejnověji vyjádřila pro server cas.sk. "Sama jsem se přiznala k zákrokům, ať už jsou to prsa nebo nos," podotkla a vzápětí doplnila, že co půl roku jí také aplikují botox mezi obočí.

Sympatická Slovenka ale dala jasně najevo, že si vyprávějí i pořádné nesmysly. "Pokud bych měla absolvovat všechny zákroky, které jsou mi přisuzovány, tak bych opravdu vypadala jinak," konstatovala.

"Tím, že jsem podstoupila nedávno operaci nosu, se mi také změnili trochu rysy, takže je třeba počkat, než si všechno sedne a výsledek bude finální. Nebyla to však estetická operace, ale kvůli zdravotnímu problému," uvedla zpěvačka.

"Už mě unavuje lidem vysvětlovat, jestli mi to sluší víc nebo méně. Je pro mě podstatné to, že mi po zdravotní stránce pomohla," dodala Rolins.

Témata: Dara Rolins