Dara Rolins promluvila o tom „trestném“ a „zakázaném“: Přitahovalo mě to!

Dara Rolins 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. března 2021 13:37 | Aktualizováno: 7. března 2021 22:00

Dara Rolins se rozhodla prozradit fanouškům, co jí v rámci sociálních sítí připadá být skoro trestné. Zároveň se přiznala k tomu, že ji přitahovalo něco tak trochu zakázaného.

Dara Rolins se v módě samozřejmě orientuje, občas ale přece jen sází spíš na pohodlnost a obléká volnější oděvy. „Tepláky jsem nosila ještě v době, když nebyly tak extrémně trendy jako dnes,“ svěřila se na sociální síti.

„I já si občas říkám, že nevyfotit se v nich na instagramu je v této době zřejmě trestné. Na druhé straně, já sama dobře vím, jak pohodlný život v nich je, takže to chápu,“ uvedla zpěvačka.

Dara se ovšem přiznala, že roli hraje i to, že ji dříve přitahovalo všechno chlapecké. „Ten jejich svět mě přitahoval jako něco zakázaného. Jejich profese mi přišly atraktivnější, obleky měly v sobě mafiánský vibe, bavila mě ta jejich frajeřina,“ konstatovala.

Dnes už je to trochu jinak. „Ve všem má být zdravý balanc. V dnešní době si svou ženskost vyloženě užívám. Je skvělé nezapomínat na to, že jsme ženy,“ dodala Rolins.

Témata: Dara Rolins