Dara Rolins čelí zlobě: Kde bere tu drzost jet k nám, píší jí Slováci!

Dara Rolins 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. ledna 2021 12:00 | Aktualizováno: 29. ledna 2021 22:00

Dara Rolins nechce být ani v době koronavirové pandemie ochuzena o některé zážitky, které zažívá prakticky každou zimu. Od svých slovenských spoluobčanů se však tentokrát dočkala jen kritiky.

Dara Rolins se v posledních dnech často dostává do sporu s fanoušky, a to nejen kvůli vzhledu jejího nosu. Mnohým leží v žaludku také její cesta na Slovensko, kde platí velice přísná opatření.

V Česku žijící zpěvačka se totiž nedávno ohlásila příznivcům u Vysokých Tater. „Vyrazila jsem si do pohádky, nadechnout se tatranského vzduchu. Překrásný den, kdy je vám tak obyčejně dobře,“ napsala.

Uživatelé sociálních sítí se na ni ihned sesypali s dotazem, jestli pro celebrity pravidla neplatí. Na Slovensku je totiž už několik týdnů zásadně omezen volný pohyb lidí. Ti sice mohou do přírody, ale jen v rámci svého okresu.

Rolins se neúspěšně pokusila klidnit emoce těmito slovy. „To, že jsem si včera ve volném čase vyrazila do lesa, rozpoutalo nenávistnou debatu o mojí drzosti vyrazit z Česka na Slovensko, když vy nemůžete navštívit ve vedlejší obci ani svou sedmdesátiletou mámu,“ uvedla.

Témata: Dara Rolins