Dara Rolins otevřeně: Nos nemám dokonalý, ale funguje, jak má!

Dara Rolins 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. ledna 2021 16:16

Vzhled Dary Rolins řeší uživatelé sociálních sítí opakovaně, a tak není divu, že ji to nenechává tak úplně v klidu. Slovenská zpěvačka se na instagramu pustila do vysvětlování a promluvila velice otevřeně.

Dara Rolins si všimla, že její nos je vděčné téma. Dokonce zaznamenala i komentář, jehož autorka se strachovala, zdali s ním nemá problém dcera zpěvačky. „Mojí Lole je můj nos úplně volný,“ uvedla na úvod s tím, že s nosem vede „veřejný boj odjakživa a nezapírá žádné zážitky s tím spojené“.

Začalo to prý už v útlém dětství. „Naši se mnou jezdili do nemocnice v Banské Bystrici, kde se snažili vyřešit můj fatální problém s dýcháním. To jsem byla malinká a žádné jiné pohnutky, než ty čistě zdravotní, nebyly na programu,“ napsala.

„V rané dospělosti jsem cítila potřebu upravit ho i z jiného, estetického hlediska, přičemž se nevylučovalo, že tím možná vyřešíme můj přetrvávající problém s dýcháním. Nedopadlo jedno ani druhé. No co už, to se občas stává. Riziko podnikání,“ konstatovala známá Slovenka. Pak následovaly dvě opravy v zahraničí, které sice zlepšily vzhled, ale problém s dýcháním zhoršily.

Během pandemie Dara využila času k návštěvě doktora v Kyjevě. „Nešlo o estetický zákrok, podotýkám. Můj problém se tam vyřešil a já konečně dýchám pravou i levou dírkou, zhluboka i lehko, tak jak jsem si vždy přála,“ vysvětlila.

Proto je prý Rolins úplně jedno, jestli se nos lidem líbí. „Vím o tom, že z hlediska tvaru není dokonalý. To mi nikdo nemusí říkat, i já mám oči. Pokud kvůli tomu, aby jednou byl, podstoupím ještě dalších 150 operací, je jen moje věc,“ dodala.

Témata: Dara Rolins