Dara Rolins si vyslechla své: Máš nos na reklamaci, píší zpěvačce lidé!

Dara Rolins 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. ledna 2021 12:22

Vzhled Dary Rolins se na sociálních sítích řeší opakovaně, ona sama už je na to zvyklá. Nelichotivé komentáře ale bezpochyby nečte ráda. V těchto dnech jich je zase více než dost.

Dara Rolins na rozdíl od jiných slavných žen nemá problém přiznat plastické operace prsou či nosu. V loňském roce prozradila, že navštívila chirurga, aby jí zprůchodnil obě nosní dírky a ona mohla po deseti letech konečně volně a zhluboka dýchat.

Na Slovensku byly někteří lidé od počátku jiného názoru, alespoň podle jednoho z tamních médií. „Když si jí teď na její nové fotce prohlédnete zblízka, bude vám jasné, že jí nos chirurg přece jen upravoval,“ napsal před časem web pluska.sk.

Zpěvačka sice trvala na tom, že na tváři k žádným změnám nedošlo, dle serveru cas.sk ale nedávným videem opět spustila debatu o svém vzhledu. „Už se přestáváte sobě podobat. Taková škoda,“ zní jeden z názorů.

„Ten nos je na reklamaci… Chtěla bych vědět, kdo to pokazil, abych se tomu dotyčnému vyhnula,“ píše fanynka. „Daro, vypadáte super, ale musím uznat, že nos jste mohla mít milionkrát lépe opravený,“ stojí v dalším z komentářů.

Témata: Dara Rolins