Dara Rolins otevřeně o ŠIKANĚ a Karlu Gottovi!

Dara Rolins 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

16. ledna 2021 20:08 | Aktualizováno: 18. ledna 2021 10:26

Zpěvačka Dara Rolins působí jako bezstarostná umělkyně v nejlepších letech, sama si ale zakusila svoje. Otevřeně přiznala, že byla terčem šikany.

Nikdy se tím nechlubila, ale v jejím životě jsou okamžiky, na které příliš ráda nevzpomíná. "Některé zážitky byly vtipné, z některých šel mráz po zádech a někteří lidé dokážou být krutí. Závidí - a to třeba i děti," přiznala.

"Pamatuju si, že jsme měli třeba pomalovanou poštovní schránku nebo že nám někdo objel auto klíčem. Psali na něj vulgarity," svěřila se slovenská zpěvačka Sedmičce.

V mládí totiž kvůli své slávě trpěla. "Taky si pamatuju, že mě třeba v zimě kluci několikrát krutě zkoulovali. Až tak, že jsem se nemohla dostat domů, jak jsem byla sedřená. Jenom proto, že jsem byla ta Darinka z televize a všichni mě znali," vysvětlila.

Do školy ale podle svých slov moc nechodila, protože měla individuální učební plán. Když pak odcestovala s Karlem Gottem do Německa, nebylo jí sice ještě ani 15, ale dostala se do společnosti lidí, kteří byli velmi přátelští a necítila se mezi nimi jako dítě.

"Karel Gott byl zásadním mezníkem v tom všem. I když šlo jen o jednu písničku, bylo to pět let života v jeho týmu," vzpomíná na zesnulého zpěváka Rolins.

Témata: Dara Rolins Karel Gott