Dara Rolins připomněla vánoční tradici: Má prý velké štěstí!

Dara Rolins s dcerou a bývalým partnerem. 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. prosince 2020 12:48

Dara Rolins slaví Vánoce na několikrát, letos už má první oslavu za sebou. Sama ji považuje za vánoční tradici, kterou přitom vůbec není jednoduché uspořádat. V mnoha rodinách by něco takového nebylo možné.

Dara Rolins je sice od rozchodu s rapperem Rytmusem, což už je pěkně dlouho, nezadaná, na Vánoce se ale chlapa u sebe vždycky dočká. Santa Clause přitom na mysli nemáme. O kom je tedy řeč?

Známá zpěvačka si zakládá na tom, aby u štědrovečerní tabule usedla její dcera Laura s oběma rodiči. Naštěstí si s jejím otcem Matějem Homolou rozumí navzdory tomu, že jejich vztah už dávno nefunguje.

Populární Slovenka žijící v Česku to dokázala i fotografií, kterou si všichni tři u vánočního stromku pořídili. Ona pak dala jasně najevo, jak moc si udržování vztahů s expartnerem váží.

„Naše ‚první‘ Vánoce. Tradice, kterou jako rodinka dodržujeme odjakživa. Vždy o den dříve, dnes s Matějem, u nás doma. Mám velké štěstí, že mám tak skvělou rodinu. My obě. Skvělou a velkou na všechny směry,“ napsala Rolins.

Témata: Dara Rolins