Fanoušci mají obavy o Daru Rolins: Tahle FOTKA vyvolala nečekané reakce!

Dara Rolins 18

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

11. prosince 2020 11:41

Fanoušci vždy poznají, když se u jejich milované celebrity něco změní. Nejinak je tomu u příznivců slovenské zpěvačky Dary Rolins! Ta se vydala za teplem na ostrov Zanzibar, odkud poslala i fotky v plavkách" Jenže její

Dara Rolins před pár dny oslavila už 48. narozeniny. Svůj velký den prožila spolu s několika přáteli, za kterými se vydala až na daleký Zazibar. Z ostrova ležícího v Indickém oceánu poslala domů několik velmi žhavých fotek v plavkách.

Fanoušci jí ale spolu s přáním k narozením poslali i řadu vzkazů, podle kterých je až moc hubená a že by měla nějaké to kilo přibrat. „Něco pojíst by to chtělo,“ myslí si například pan Jindřich. „Zda se mi, že si nějak moc pochudlá, trošku přibrat a je to OK,“ přidala se fanynka Daniela.

To ale zpěvačka rozhodně v plánu nemá! Všem, kteří komentují její údajně nízkou váhu poslala jasný vzkaz. „Nechci vás tím pěkným počasím zbytečně provokovat, ale dávám sem toto videjko naschvál pro ty, kteří mi vyčítají, že to s tou váhou přeháním a doporučují mi papat víc,“ uvedla na instagramu k videu z tropického ráje.

Poukazuje totiž na to, že fotka je často relativní, záleží na úhlu pohledu, světle, tom jak se postaví. „Ale videjko je autentické (i ze zelenými vlasy z chlóru v bazénu),“ směje se Dara. „Myslím, že každý máme svou pohodlnou váhu, přiměřenou své výšce (věk bych sem ani nepletla, protože věta 'na svůj věk vypadáš super' mě vždycky zabíjí),“ přiznala otevřeně.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Podle ní existují jen dvě možnosti – buď se o sebe starat a udržovat ne, nebo se na to prostě vykašlat. „Nic mezi tím. Ani peníze, čas ani věk s tím nemá NIC společného. A že to jde věkem hůř, chce to víc práce? Možná. Chceš to? Tak tomu něco obětuj,“ vzkazuje těm, kteří mají potřebu její váhu řešit.

„A abych to uzavřela: Na výšku 168cm (ano, jsem maličká) je myslím 55 kg v pořádku. A ještě přidávám větu, kterou říkám vždy: KAŽDÝ máme jinou konstituční typologie, potřeby, chování, práci, stavbu kostí ... to VŠE souvisí s tím, co nám sedí, vyhovuje. A proto- berte své vzory VŽDY jen jako zdravou inspiraci.“ radí všem.

Témata: Dara Rolins