Dara Rolins: Nezapomenutelná oslava narozenin! Koronaviru navzdory!

Dara Rolins 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. prosince 2020 12:20

Koronaviru navzdory uspořádala Dara Rolins s kamarády nezapomenutelnou oslavu svých pondělních narozenin. Kam si slavná slovenská popová diva vyrazila? Co tomu budou říkat fanoušci?

Při pohledu na její vysportované tělo by asi člověk nevěřil tomu, že Dara Rolins v pondělí oslavila již 48. narozeniny. Sympatická Slovenka si k nim nadělila dárek v podobě cestovatelského dobrodružství. Kam se vydala?

Odpověď na tuto otázku poskytují fotografie, které svém zveřejnila na instagramovém profilu. Oslavenkyně se podívala na africký ostrov Zanzibar, kde se mimochodem narodil slavný zpěvák Freddie Mercury.

„Rozhodli jsme se téměř ze dne na den, vyrazili ke kamarádům do útulného bungalového hotelu a já jsem oslavila nezapomenutelné narozky na Safari. Děkujeme, že je okolo nás tolik skvělých lidí všude, kam se pohneme,“ napsala zpěvačka na sociální síti.

Daře Rolins to zkrátka stálo za to i v této době, která cestování moc nepřeje. Nedá se přitom vyloučit, že si kvůli cestě za exotikou vyslechne nějaké kritické poznámky ze strany fanoušků.

Témata: Dara Rolins