Dara Rolins přiznala slabost? Nákupy blbostí za spoustu peněz!

Dara Rolins 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. prosince 2020 11:21

Dara Rolins má odmalička díky penězům spoustu možností, protože slušně vydělávala už jako nezletilá. Tehdy ale úplně nevěděla, jak s nimi smysluplně nakládat. Za co je klidně utratila?

Dara Rolins má to štěstí, že její výjimečné nadání bylo objeveno již v útlém věku. Ještě jako nezletilá si tak zazpívala s legendárním Karlem Gottem (†80) a ruku v ruce s tím začala díky hudbě vydělávat.

Zákony ale v této věci mluví jasně. Jelikož sympatická Slovenka ještě nebyla plnoletá, její rodiče měli právo spravovat honoráře. V pořadu slovenské veřejnoprávní televize Zlaté časy však prozradila, že její přání byla doma respektována.

„U nás to bylo tak, že mě nechali i blbosti si za hodně peněz koupit. Plyšové medvědy v nadživotní velikosti, všechno to fungovalo,“ svěřila se dle webu cas.sk zpěvačka, která však uměla peníze utratit i smysluplně.

Koupila třeba auto. „Je pravda, že když přišlo na lámání chleba a rozhodovali jsme se v rodině, jaké auto koupíme, byla jsem to já, kdo přispěl největším dílem. A dá se říct, že jsem mému otci koupila v dětství Fiat Uno,“ dodala.

Témata: Dara Rolins