Matthew Perry do toho praští: Chandler z Přátel se zasnoubil!

Matthew Perry 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. listopadu 2020 16:57

Hvězdám kultovního seriálu Přátelé se v osobním životě mnohdy úplně nedaří, vyprávět by o tom mohla taková Jennifer Aniston. Na Matthewa Perryho se ale v poslední době usmálo štěstí.

Matthew Perry dělá fanouškům v poslední době jen samou radost. Po letech, kdy se o něm nepsalo vždy úplně v pozitivním duchu, teď přináší dobré zprávy. Ta nejnovější se navíc týká jeho osobního života.

Jednapadesátiletý představitel Chandlera se nedávno zasnoubil. „Rozhodl jsem se to udělat. Naštěstí chodím s tou nejlepší ženou na této planetě,“ rozněžnil se v rozhovoru pro magazín People, který informaci přinesl jako první.

Hercovou vyvolenou je výrazně mladší dáma, teprve devětadvacetiletá Molly Hurwitzová. Pár je spolu od roku 2018, tedy poměrně krátce. Na sociálních sítích už se jim dostává gratulací od příznivců.

Perry je před časem potěšil i jinou novinkou. Byl to právě on, kdo prozradil, že připravovaný speciál seriálu Přátelé, v němž se herci po letech opět sejdou před kamerou, byl přeložen na začátek března.

Témata: Matthew Perry