Dara Rolins lže o plastice? Na Slovensku mají jasno!

Dara Rolins 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. listopadu 2020 14:40

Dara Rolins nedávno absolvovala operační zákrok, který jí podle jejích slov především ulevil od jednoho problému. Jenže slovenská média teď při pohledu na její fotky došla k trochu jinému závěru.

Dara Rolins oproti jiným slavným ženám nemá problém přiznat plastické operace prsou či nosu. V posledních dnech měla pohledná Slovenska opět co vysvětlovat, protože lidem neuniklo, že se fotkou s ní chlubí ukrajinský plastický chirurg.

Populární zpěvačka prozradila, že jej navštívila, aby jí zprůchodnil obě nosní dírky, takže může asi po deseti letech konečně volně a zhluboka dýchat. „Mohu vás uklidnit, že žádné lámání a velká operace mého nosu se nekonala,“ nechala se tehdy slyšet.

Jenže na Slovensku jsou jiného názoru, alespoň podle jednoho z tamních médií. „Když si jí teď na její nové fotce prohlédnete zblízka, bude vám jasné, že jí nos chirurg přece jen upravoval,“ píše web pluska.sk.

Dara Rolins již dříve uvedla, že nemá potřebu se hájit nebo něco vysvětlovat. „Těch pár lidí, jejichž názor mě opravdu zajímá, zná pravé důvody mého rozhodnutí a ostatní,“ uvedla.  

Témata: Dara Rolins