Slavný vynálezce Musk: Asi mám covid, připustil po slovech o podvodu!

Elon Musk 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. listopadu 2020 14:25

Elon Musk je možná nejslavnějším vynálezcem současnosti, takže na vědecké závěry pochopitelně dá. Jak jde ale o covid, má se na pozoru, dokonce došlo z jeho strany k jistému zpochybnění. Teď ale připustil, že se sám nakazil.

Šéf výrobce elektromobilů Tesla Elon Musk má s největší pravděpodobností nemoc covid-19 s mírnými příznaky. Musk to napsal na svém twitterovém účtu poté, co tento týden zpochybnil spolehlivost antigenních testů na koronavirus.

"Dostávám zcela rozdílné výsledky od různých laboratoří, ale s největší pravděpodobností mám mírný případ covidu. Mám symptomy jako u mírného nachlazení," napsal v noci na dnešek Musk.

Ve čtvrtek Musk uvedl, že si nechal ve stejný den udělat čtyři antigenní testy, přičemž dvakrát byl výsledek negativní a dvakrát pozitivní. "Děje se tu něco strašně podvodného. Byl jsem dneska čtyřikrát testován na covid. Dva testy vyšly negativně, dva pozitivně. Stejný přístroj, stejný test, stejná zdravotní sestra," napsal.

Musk v minulosti kritizoval protikoronavirová opatření a uzávěry, jež označil za "fašistické" a narušování osobní svobody.

Témata: Elon Musk Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2)