Dara Rolins: Lidé jsou bezradní, všechno se změnilo!

Dara Rolins 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. listopadu 2020 15:45

Koronavirus udělal prakticky všem umělcům čáru přes rozpočet, Dara Rolins si ale dobře uvědomuje, že je takový i osud mnoha obyčejných lidí. Slovenská zpěvačka se ale snaží vidět světlo na konci tunelu.

Dara Rolins byla podle svých slov dříve zvyklá v neděli v posteli přemýšlet nad tím, co všechno ji v nadcházejícím týdnu čeká. To samozřejmě od příchodu koronaviru už neplatí.

„Všechno se změnilo. Vytratil se řád. I obsah aktivit je jiný, tenčí v rámci barevnosti a objemu. Vím, že jsme v tom všichni, každý trochu jinak, ale ideální to opravdu není nikde. Všichni jsme tak trochu bezradní,“ připustila slavná Slovenka na sociální síti.

Nikdo si podle zpěvačky radši nic neplánuje a s ničím nepočítá. „Jsou to všechno nové pocity, stavy, situace, se kterými musíme náhle pracovat, poradit si s nimi. Vím, že boj každého z nás je jinak náročný, v některých případech fatální,“ konstatovala.

Dara Rolins si tak v poslední době uvědomila, že nic, co máme, není samozřejmé. Všichni lidé si teď prý hlavně přejí, aby bylo všechno v pořádku. „Bude. Jednou určitě,“ dodala.

Témata: Dara Rolins