Daře Rolins závidí postavu i mladší ženy: Přesto musela zhubnout!

Dara Rolins 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. října 2020 16:17

Daře Rolins závidí postavu, kterou má ve svých 47 letech, i výrazně mladší ženy. K jejich překvapení však zpěvačka přiznala, že musela nedávno zhubnout kvůli práci.

Jen málokdo se může pochlubit tím, co se povedlo Daře Rolins, která se v nedávné době objevila na obálce hned dvou prestižních magazínových titulů. Spolupráci s nimi si ona sama pochvaluje.

Potěšilo ji třeba i to, že pro jejich redakce není pouze zpěvačkou. „Představili mě i jako podnikatelku, která umí se svou značkou pracovat,“ svěřila se v pořadu Blízká setkání a dodala, že se kvůli focení musela do Paříže.

„Nečekaně se povedlo oslovit Jean-Paula Gaultiera, který měl speciální výstavu v galerii svých modelů. Musela jsem do nich zhubnou tři kilogramy. Byla to velikost 32, 34,“ prozradila něco ze zákulisí.

Pro Daru to samozřejmě byla čest, celou záležitost ale doprovázely také obavy. Z čeho? „Když mě do nich stylistka oblékala, ptala jsem se, co by se stalo, kdyby mi to nebylo. Neptali se mě totiž ani na velikost, spíš se modlili, že se do toho vejdu,“ dodala Rolins.

Témata: Dara Rolins