Dara Rolins drasticky zhubla: Obavy fanoušků i samotné zpěvačky! Co se děje?

Dara Rolins 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. října 2020 12:05

Postava Dary Rolins je pod neustálým drobnohledem fanoušků, kteří se o ní v posledních dnech dělali obavy, protože si všimli, že zhubla. Slovenská zpěvačka ale přispěchala s možným vysvětlením.

V médiích se v posledních dnech objevily zmínky o tom, že Dara Rolins hodně zhubla, čehož si měli všimnout i někteří fanoušci, kteří si o ni začali dělat obavy. Nejspíš ale existuje vysvětlení, čím to je způsobeno.

Upozornil na to slovenský server cas.sk, podle jehož informací musela bratislavská rodačka zhubnout z pracovních důvodů, protože přijala nabídku na focení pro jednu nejmenovanou módní značku.

„Všechny modely jsou velikost 32-34, a tu já nemám, takže jsem musela dát pět kilo dolů. Pila jsem jen šťávy, koktejly, hodně cvičila,“ nechala se slyšet oblíbená zpěvačka. Přesto měla obavy, že to nevyjde.

„Stále jsem si říkala, co když se do toho nevejdu, co budu dělat, rozpárat to nemůžu, protože to jsou ikonické modely, které jsou vystavené v galerii a byly zapůjčené jen na focení. Ale naštěstí to dobře dopadlo,“ svěřila se Dara Rolins.

Témata: Dara Rolins