Dara Rolins vyzrála na úřady? Se zákazem zpěvu si ví rady!

Dara Rolins 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. října 2020 15:28

Dary Rolins se rovněž týká zákaz zpěvu, který momentálně v Česku platí již druhým týdnem a ještě nějaký čas v platnosti bezpochyby bude. Slovenská zpěvačka si přesto našla cestu a vystoupila.

Dara Rolins se sice narodila na Slovensku, ke kterému se stále hlásí, ale jejím domovem je už pěknou řádku let Česká republika. Z toho pro ni vyplývá, že musí dodržovat zdejší zákony a nařízení.

V posledních dnech se i jí pochopitelně dotklo jedno z opatření proti šíření koronaviru, kterým je zákaz zpěvu. Hudební vystoupení se tak podobně jako na jaře nesmí konat. Sympatická zpěvačka na to ale svým způsobem vyzrála.

Fanouškům se tím nezapomněla pochlubit na sociální síti. „Dnes jsem si odskočila zazpívat do sousedního království, když už se v tom našem nesmí zpívat,“ okomentovala snímek na instagramovém profilu.

Dara Rolins totiž měla možnost vystoupit v pořadu slovenské televize RTVS, který bude již brzy k vidění na obrazovkách této stanice. I ona ale jistě doufá, že brzy bude opět možné vystupovat také v Česku.

Témata: Dara Rolins