Dara Rolins: Neuvěřitelné zážitky s Karlem Gottem (†80)!

Dara Rolins a Karel Gott 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. října 2020 16:56

Ve společnosti Karla Gotta bylo vždycky veselo, své o tom ví také Dara Rolins, která si dnes na legendárního zpěváka jistě také vzpomněla. Jaké neuvěřitelné zážitky s ním se jí vybavují?

Karel Gott (†80) měl během své dlouholeté kariéry možnost spolupracovat také s řadou umělců ze Slovenska. Ještě jako nezletilá měla tu čest se s ním potkat Dara Rolins. „Zážitků s ním jsem měla za ty roky opravdu hodně,“ svěřila se webu cas.sk.

Společné pracovní historky jí ale rozhodně jako první nenaskočily. Naopak si vzpomněla, jak ji legendární zpěvák vzal na nákupy, přitom jí nic koupit nechtěl. Jen si potřeboval něco ověřit.

„Když kupoval vánoční dárky pro Dominiku, se kterou jsme vrstevnice, zkoušel jich na mně a nechal mě je i vybírat, protože si myslel, že to, co se líbí mně, se bude líbit i jí,“ prozradila známá slovenská zpěvačka.

To ale není všechno, na co si vzpomněla. „A když jsme chodili do restaurací, vždy mu přišlo líto, že jsem nedojedla, protože jsem byla malá, a tak mojí porci dojedl po mně. Měl ke mně otcovský vztah,“ dodala Dara Rolins.

Témata: Dara Rolins Karel Gott